COMPTE ENRERE!

OBRA JA INICIADA!

 Veure més

25%

DELS BENEFICIS

DESTINATS A

PROJECTES

D’INVESTIGACIÓ

DE LESIONS MEDUL·LARS

LA PROMOCIÓ   Es un conjunt residencial situat en ple eixample de Barcelona, concretament al Carrer Viladomat, nº 140 bis, situat al vell mig d’una de les “superilles” o espai verd municipal, anomenat “Parc de les Germanetes”.
La promoció disposa de dues edificacions; connectades entre sí a través del nucli central d’accessos. La promoció disposa d’un total de 37 habitatges, distribuïts 31 31 habitatges entre les plantes primera a setena; 4 habitatges situats a la planta àtic i 2 únics habitatges en planta sobreàtic. A les plantes soterrani, es troben situades les places d’aparcament i trasters. Els habitatges disposen de 2, 3 i 4 dormitoris segons la seva tipologia.
En planta baixa es troba situat l’accés a l’edifici i la zona d’ascensors i local comercial.
Les primeres set plantes es distribueixen en quatre o cinc habitatges, segons el cas, d’un sol nivell. Les superfícies dels diferents habitatges oscil•len entre 70 i 135 m², tots ells disposen de terrassa, protegida per un tancament metàl·lic microperforat i plegable, en el cas dels habitatges amb façana al Carrer Viladomat, i amb persianes enrotllables de fusta “tipus Barcelona” en els habitatges amb façana al pati d’interior d’illa. Els acabats del habitatges son de primera qualitat i les cuines s’ofereixen ja equipades.
A planta àtic i sobreàtic trobem uns habitatges amb àmplies terrasses, en alguns casos de fins a 120m2 i espectaculars vistes sobre la ciutat de Barcelona.

Es un projecte de NOMEN I ASSOCIATS ARQUITECTES SLP