25%

DELS BENEFICIS

DESTINATS A

PROJECTES

D’INVESTIGACIÓ

DE LESIONS MEDUL·LARS

LA PROMOCIÓ

 

Es un conjunt residencial situat en ple eixample de Barcelona, concretament al Carrer Rosselló, nº 24-26 cantonada amb el carrer Rocafort, enfront jardins Montserrat. Zona molt ben comunicada per metro, autobús i amb àmplia dotació comercial. Molt proper a l’estació de rodalies de Sants i del centre comercial Les Arenas, entre d’altres.

La promoció disposa de dues edificacions; connectades entre sí a través de passarel•les dissenyades amb fusta que envolten el gran atri central del edifici. La promoció disposa d’un total de 24 habitatges, situats 20 d’ells entre les plantes primera a cinquena; més 2 àtics en planta sisena i 2 dúplex en planta baixa amb pati. A les plantes soterrani, es troben situades 31 places d’aparcament i trasters. Els habitatges disposen de 2, 3 i 4 habitacions segons la seva tipologia.

En planta baixa es troba situat l’accés a l’edifici i la zona d’ascensors, que disposa d’un gran atri central i els accessos a 2 habitatges dúplex amb pati. Aquests habitatges tenen una superfície aproximada de 100 m², construïts amb 3 dormitoris i pati d’entre 75 i 80 m2, més una zona comunitària amb piscina per a ús exclusiu d’aquestes 2 úniques vivendes. També en planta baixa es situen 3 locals comercials amb altell.

A cadascuna de les plantes pis es distribueixen quatre habitatges a un sol nivell, als que accedim des de les passarel•les que envolten el gran atri central de l’edificació. Amb superfícies que oscil•len entre 70 i 115 m², tots ells disposen d’àmplia terrassa i balcons amb persianes de llibret, típiques de l’eixample.

A planta àtic, trobem dos únics i espectaculars habitatges amb àmplia terrassa privada de aprox. 30m2.

L’edifici disposarà d’un espai comunitari amb gimnàs, ubicat a la planta altell així com piscina d’us comunitari en planta sisena.

Es un projecte de NOMEN I ASSOCIATS ARQUITECTES SLP